De Bossche Boekenclub

Gezelligheid, filosoferen en nieuwe mensen leren kennen dat zijn de drie thema’s waar het bij de nieuwe Bossche boekenclub om draait.

Jij kunt op een mooie plek in het centrum van Den Bosch deelnemen aan twee gezellige bijeenkomsten. We komen met vijf tot zes mensen samen om onder het genot van een drankje met elkaar te spreken over de thema’s uit het boek Optie Samenleving.

De eerst volgende boekenclub avond is op vrijdag 17 juni.

Programma


Eerste bijeenkomst, introductie:

Tijdens de eerste avond maken we nader kennis met elkaar. Iedereen krijgt ruim de gelegenheid om iets te vertellen over zijn of haar bezigheden en passies. Daarnaast geeft Erik als schrijver van het boek Optie Samenleving een korte presentatie over zijn motivatie. Aan het einde van de avond heb je de mogelijkheid om het boek mee naar huis te nemen waarnaar je dan drie a vier weken de tijd hebt om het boek te lezen.

Tweede bijeenkomst, boek bespreken:

Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we nader in op de inhoud van het boek. Aan het begin opent Erik wederom de avond met een korte presentatie. De drie thema’s liefde, gezondheid en duurzaamheid zullen dan in ieder geval nader toegelicht worden. Daarna krijgt iedereen de ruimte om een thema uit het boek verder uit te lichten, waarna we daar met elkaar over in gesprek gaan.

Kosten bijeenkomsten

Gratis

Boek

Aanschafprijs 20 euro (niet tevreden, geld terug) of via de bieb te leen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Twee vrijdagavond bijeenkomsten in een gezellige, spontane en informele setting
  • Een hapje en een drankje
  • Nadere uitleg over de gedachtegang achter het boek Optie Samenleving
  • Ruimte om jouw visie op de verschillende thema’s te bespreken

Meld je aan!

Dus voel jij je betrokken bij de toekomst van onze aarde, hou jij van lezen en vindt je het leuk om onder het genot van een hapje en een drankje nieuwe mensen te leren kennen meld je dan nu via onderstaand formulier aan. Wij laten je dan weten wanneer de eerste bijeenkomst zal plaatsvinden. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Groet,
Erik en Louis

Optie Samenleving

 

Contactformulier