Coaching en Bewegen

Ben jij toe aan een bijzondere uitdaging? Wil je de volgende stap zetten in je leven, of wil jij beter grip krijgen op je keuzegedrag, dan ben ik er voor jou. We creëren samen de basis die jou in staat stelt om structureel in goede fysieke en mentale gezondheid te blijven.

Samenlevingscursus

We werken vanuit een rustige en informele setting nauw samen en gaan op avontuurlijke wijze met jou fysieke en mentale gezondheid aan de slag. We ervaren schaarste, ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft en doen samen de meest uiteenlopende ervaringen op. We prikkelen jouw lichaam en geest iedere keer weer opnieuw om tot het gewenste resultaat te komen. De volgende thema’s zijn leidend tijdens deze unieke cursus:

  • Levensstijl
  • Voeding
  • Rust
  • Beweging
  • Ademhaling en hartslag
  • Ons biologisch functioneren
  • De maatschappij en haar invloed
  • Geluk en tevredenheid
  • Behoeftes
  • Afzien en schaarste

Na deze periode ben je in staat om op een bewuste manier naar je eigen keuzes te kijken. Je begrijpt hoe veranderingsprocessen werken, weet welke factoren invloed uitoefenen op je keuzegedrag en kunt daardoor eenvoudiger verantwoordelijkheid nemen voor de dagelijkse keuzes die je maakt. Zo kun je je behoeftes aan het einde van de cursus op een gezonde, liefdevolle en duurzame manier vervullen en dit ook volhouden.

Wat kun je verwachten?

– Volledige 0-meting
– Een gevarieerd aanbod van twee professionele trainingen per week in de mooiste omgevingen.
– Het boek ‘Optie Samenleving’ als cadeau
– Uitgebreid pakket aan informatie omtrent de vier relevante factoren voor een gezond, liefdevol en duurzaam bestaan
– Diverse extra contact momenten
– Inspirerende en vernieuwende opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Duur:

10 weken

Coaching en Persoonlijke sportbegeleiding

Je kunt ook individuele trainingen volgen om zo jouw doelstellingen op het gebied van een goede gezondheid te behalen. Mijn uitgebreide nationale en internationale werkervaring binnen sport, voeding, rusten en levensstijl gebruiken wij om de optimale condities voor jou te creëren. We brengen alle relevante aspecten die invloed hebben op jouw fysieke en mentale gezondheid in kaart. Vanuit daar gaan we direct met elkaar aan de slag en creëren met elkaar de ideale condities voor een optimaal resultaat .

Ervaringen van mensen die jou al voor gingen!

Marloes Kraaijkamp

‘Een ontzettend leuke en leerzame periode gehad! Er was altijd een fijne en open communicatie waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Wat ik zo mooi vond is dat ik werd gemotiveerd om altijd net een stukje verder/sneller te gaan waarbij mijn grenzen niet uit het oog werden verloren. Echt een top ervaring!’

Dino Heinert

‘I have been coached and trained by Erik for 3 years now. One thing I particularly appreciate about his style is that he is very responsive to preferences, wishes and personal circumstances. I think it is very good that he also incorporates his experience from other areas than sports into the training. In the regular conversations, he always finds a perfect balance of listening attentively and giving instructions. Overall, he’s very open and honest (even if he’s not an expert in one area) and is very good at assessing how much he can expect of me as an athlete.’

John van Heijningen

‘Ik ben 2 periodes door Erik getraind. Erik weet heel goed hoe hij de route moet uitstippelen zodat je het optimale uit de trainingsperiode haalt. Hij heeft ontzettend goed oog voor jouw mogelijkheden en grenzen. Zo creëerden we samen buiten mijn soms drukke leven een modus en planning die voor mij werkbaar was. Erik weet moeiteloos bij te sturen wanneer je week er even anders uitziet of je lichaam even wat meer of minder rust nodig heeft. Dat inzicht en die flexibiliteit, werkte voor mij top.

Verder heeft het me niet alleen maar geholpen om mijn doelen te halen tijdens die periode maar ik ben ook een stuk bewuster geworden van wat voeding en beweging met me doet. Ik weet nu ook hoe ik mijn voeding, rust en levensstijl kan aanpassen op mijn sportieve doelen. Ook ben ik me veel bewuster van de variatie in trainingen die voor mij werken om zo tot nog betere prestaties te komen.

Sleutelwoorden voor Erik’s methode zijn wat mij betreft? Bewustwording, flexibiliteit en kennis.’

Paul van der Wielen

Ik wilde me weer fit en energiek voelen. Mijn huidige vriendin stelde me daarom voor aan Erik Lathouwers. Erik wilde me niet alleen fit maken maar wilde ook dat ik begreep hoe dit werkt. Dat je niet heel je leven verplicht vast zit aan een personal trainer. Dit heeft mij doen besluiten om met hem aan de slag te gaan. Of ik mij nu weer fit en energiek voel? beter dan ik ooit had kunnen hopen. Ik loop nu marathons, sport met plezier 4 a 5x in de week (blessure vrij). Maar het belangrijkste is dat ik lekker in mijn vel zit. Al deze positieve ontwikkelingen hebben me doen besluiten om de opgedane kennis en ervaringen nu ook over te gaan dragen op anderen. Ik werk nu als personaltrainer en sta iedere dag met een lach op mijn gezicht mijn werk te doen.’

We stemmen de trainingen en de cursus af op jouw wensen en idealen. Daarom zijn de kosten van de diensten die wij leveren variabel.

Geïnteresseerd  geraakt? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaande link en we plannen samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.